Back

ⓘ Vauxbuin eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. Vauxbuin ka nje popullsi prej 779 banore dhe siperfaqe 5 k ..
Vauxbuin
                                     

ⓘ Vauxbuin

Vauxbuin eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. Vauxbuin ka nje popullsi prej 779 banore dhe siperfaqe 5 km², me nje dendesi prej 156 banor/km².

                                     
  • Vailly - sur - Aisne 02758 Vassens 02762 Vasseny 02763 Vaudesson 02766 Vauxbuin 02770 Vauxrezis 02767 Vauxtin 02773 Venizel 02780 Vézaponin 02793