Back

ⓘ La Malmaison eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. La Malmaison ka nje popullsi prej 417 banore dhe siper ..
La Malmaison
                                     

ⓘ La Malmaison

La Malmaison eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. La Malmaison ka nje popullsi prej 417 banore dhe siperfaqe 25.61 km², me nje dendesi prej 16 banor/km².

                                     
  • Abbéville - lès - Conflans 54002 Affléville 54004 Allamont 54009 Allondrelle - la - Malmaison 54011 Anderny 54015 Anoux 54018 Auboué 54028 Audun - le - Roman 54029
  • Liez 02431 Lizy 02434 Lor 02440 Mâchecourt 02448 Maizy 02453 La Malmaison 02454 Manicamp 02456 Marchais 02457 Marcy - sous - Marle 02460 Marest - Dampcourt
  • XVIII. Mbas këtyre rrjedhojave Napoleoni gjeti sistemim në kështjellën e Malmaison vend në të cilin kishte jetuar me ish - gruan Jozefin Giuseppina grua