Back

ⓘ Leonora Muçaj eshte aktore dhe kengetare shqiptare nga Kosova. Ajo eshte bija e aktorit te njohur Bislim Mucaj. ..
                                     

ⓘ Leonora Muçaj

Leonora Muçaj eshte aktore dhe kengetare shqiptare nga Kosova. Ajo eshte bija e aktorit te njohur Bislim Mucaj.

                                     
  • aktore Orhan Kerkezi regjisor Leonora Hasani aktore Jusuf Gervalla autor Flamur Hadri autor Sefo Beta Krasniqi regjisor Arta Muçaj aktore Xhevdet Doda aktor