Back

ⓘ Bezisteni i qytetit, shatërvani, rrapi dhe një pjesë e kalldrëmit. Bezisteni I Qytetit, Shaetrvani, Rrapi Dhe Nje Pjese e Kalldremit eshte nje monument i trashe ..
Bezisteni i qytetit, shatërvani, rrapi dhe një pjesë e kalldrëmit
                                     

ⓘ Bezisteni i qytetit, shatërvani, rrapi dhe një pjesë e kalldrëmit

Bezisteni I Qytetit, Shaetrvani, Rrapi Dhe Nje Pjese e Kalldremit eshte nje monument i trashegimise kulturore ne rrethin e Elbasanit, ne qarkun e Elbasanit, Shqiperi. Ky monument eshte i llojit "Arkitekture", i miratuar me numer 6 me 15.01.1963 ".

                                     
  • Lista e monumenteve të mbrojtura në Shqipëri sipas Ministrisë së Kulturës në Shqipëri. Instituti i Monumenteve të Kulturës: Lista e monumenteve Commons: