Back

ⓘ Kaliopi Plasari, e cila ka nisur te lexoje qe me 28 nentor te vitit 1938, diten kur u themelua Radio Tirana, deri me 1964-n. Ka lexuar edhe ne emisionet e Radio ..
                                     

ⓘ Kaliopi Plasari

Kaliopi Plasari, e cila ka nisur te lexoje qe me 28 nentor te vitit 1938, diten kur u themelua Radio Tirana, deri me 1964-n. Ka lexuar edhe ne emisionet e Radio Tiranes ne gjuhen frenge.

                                     
  • TOB - it, si dhe përkthyes libretesh të disa operave nga italishtja. Plasari Kaliopi 26 tetor 2013 Portretet e folësve dhe radiokronistëve të parë të
  • soprano Lola Gjoka soprano Dhora Leka redaktorja e parë Kaliopi Plasari spikerja e parë Haki Bejleri spikeri i parë Viktori Xhaçka, Kristaq