Back

ⓘ Le Landin eshte nje komune ne France. Le Landin ben pjese ne departamentin Eure te rajonit Normandie. Komuna ka nje popullsi prej 193 banore dhe siperfaqe 3.15 ..
Le Landin
                                     

ⓘ Le Landin

Le Landin eshte nje komune ne France. Le Landin ben pjese ne departamentin Eure te rajonit Normandie. Komuna ka nje popullsi prej 193 banore dhe siperfaqe 3.15 km².

                                     

1. Gjeografia

Ajo kufizohet Jumièges ne lindje, Heurteauville ne veri, La Mailleraye-sur-Seine ne veri-perendim, Hauville ne perendim, Honguemare-Guenouville ne jug dhe Barneville-sur-Seine ne jug-lindje.

                                     
  • banorë dhe sipërfaqe 7, 26 km². Ajo kufizohet Le Trait në veri, La Mailleraye - sur - Seine në perëndim, Le Landin në jug, Jumièges në veri - lindje dhe Yainville
  • Yainville në veri, Heurteauville në veri - perëndim, Le Landin në jug - perëndim, Barneville - sur - Seine në jug, Le Mesnil - sous - Jumièges në lindje dhe Duclair në
  • Illeville - sur - Montfort La Lande - Saint - Léger Le Landin Launay Lieurey Livet - sur - Authou Malleville - sur - le - Bec Malouy Mandeville Manneville - la - Raoult Manneville - sur - Risle
  • Parisit. Në 2009 në pallatin Neuhardenberg të qytetit me të njejtin emër në landin e Brandenburgut ai drejtoi Angela Winklerin dhe Hans - Michael Rehbergun në