Back

ⓘ Shkreli. Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Shkreli. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te r ..
                                     

ⓘ Shkreli

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Shkreli. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

Shkreli ka disa perdorime:

Mbiemri i personave Gjeografi
 • Shkreli – fshat ne Republiken e Kosoves
Shiko gjithashtu
 • Shkrel – fisi historike ne veri te Shqiperise
                                     
 • Artan Shkreli lindi në Tiranë më 8 mars të vitit 1964, është arkitekt shqiptar. - 1982 mbaron formimin e mesem prane Politeknikumit 7 Nnetori Tirane
 • 50 dhe me poezinë e tij vendosi kulme poetike në letërsinë shqipe. Azem Shkreli lindi më 1938 në Rugovë të Pejës. Shkollën fillore e kreu në vendlindje
 • Martin Shkreli i lindur në 17 mars 1983 është një sipërmarrës amerikan aktiv në industrinë farmaceutike. Shkreli është bashkë - themelues i fondit MSMB
 • Skeda: Dardan Shkreli jpg Dardan Shkreli i lindur më 15 dhjetor 1969 është një këngëtar shqiptar nga Kosova, i biri i shkrimtarit kosovar Ymer Shkreli Është
 • Raushiqi Reka e Allagës Rosula Ruhoti Siga Stankaj Sverka Shkreli Shtupeqi i Madh Shtupeqi i Vogël Treboviqi Tresteniku Turjaka
 • Skeda: Frank Shkreli jpg Frank Shkreli ka qenë gazetar dhe redaktor në Zërin e Amerikës seksioni shqip nga viti 1974 deri në vitin 1984. Më pas po tek
 • Lec Shkreli piktor shqiptar, aktiviteti krijues i tij ka nisur që në vitet 1965. Punimet janë kompozime në vaj, peizazhe të ndryshme dhe natyra të qeta
 • Dasho Shkreli ka qenë një luftëtarët dëshmorë të gjysmës së parë të shekullit XIX në përpjekjet osmano - malazeze, bëmat e të cilit u kënduan në Kangën
 • Enkelejda Shkreli 13 shtator 1971, Tiranë është studiuese në fushën e gjuhësisë dhe politikane shqiptare e asociuar me Partinë Socialiste. 1998, Diplomimi
 • Nikolla Shkreli Aktor dhe regjisor shqiptaro amerikan i lindur në Detroit SHBA Vjen nga një familje emigrantësh shqiptarë nga Mali i zi. Në fillim