Back

ⓘ Hollow Rock, Tennessee eshte nje qytet ne qarkun Carroll te shtetit federal Tennessee, SHBA. Ne Hollow Rock, Tennessee jetojne 718 banore. Qyteti ka nje siperfa ..
Hollow Rock, Tennessee
                                     

ⓘ Hollow Rock, Tennessee

Hollow Rock, Tennessee eshte nje qytet ne qarkun Carroll te shtetit federal Tennessee, SHBA. Ne Hollow Rock, Tennessee jetojne 718 banore. Qyteti ka nje siperfaqe prej km 2 dhe lartesi mbidetare prej.

                                     
  • Falls 31.7 m 104 ft Noccalula Falls - 27 m 90 ft Gadsden Hemmed - In - Hollow Falls 64 m 209 ft sheer Petit Jean Falls 21.5 m 70 ft vertical in