Back

ⓘ Kantone në Indre-et-Loire ..
                                               

Kantoni Azay-le-Rideau

Kantoni Azay-le-Rideau frengjisht: Canton dAzay-le-Rideau eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Azay-le-Rideau. Ka siperfaqe 259km 2 dhe popullsi 14080 banore.

                                               

Kantoni Ballan-Miré

Kantoni Ballan-Miré frengjisht: Canton de Ballan-Miré eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Ballan-Miré. Ka siperfaqe 103km 2 dhe popullsi 24243 banore.

                                               

Kantoni Bléré

Kantoni Bléré frengjisht: Canton de Bléré eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Bléré. Ka siperfaqe 349km 2 dhe popullsi 22638 banore.

                                               

Kantoni Bourgueil

Kantoni Bourgueil frengjisht: Canton de Bourgueil eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Bourgueil. Ka siperfaqe 220km 2 dhe popullsi 11715 banore.

                                               

Kantoni Château-Renault

Kantoni Château-Renault frengjisht: Canton de Château-Renault eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Château-Renault. Ka siperfaqe 353km 2 dhe popullsi 15755 banore.

                                               

Kantoni Chinon

Kantoni Chinon frengjisht: Canton de Chinon eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Chinon. Ka siperfaqe 238km 2 dhe popullsi 19558 banore.

                                               

Kantoni Amboise

Kantoni Amboise frengjisht: Canton dAmboise eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Amboise. Ka siperfaqe 220km 2 dhe popullsi 24841 banore.

                                               

Kantoni Chambray-lès-Tours

Kantoni Chambray-lès-Tours frengjisht: Canton de Chambray-lès-Tours eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Chambray-lès-Tours. Ka siperfaqe 129km 2 dhe popullsi 21150 banore.

                                               

Kantoni Château-la-Vallière

Kantoni Château-la-Vallière frengjisht: Canton de Château-la-Vallière eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Château-la-Vallière. Ka siperfaqe 334km 2 dhe popullsi 9968 banore.

                                               

Kantoni Joué-lès-Tours-Nord

Kantoni Joué-lès-Tours-Nord frengjisht: Canton de Joué-lès-Tours-Nord eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Joué-lès-Tours. Ka siperfaqe km 2 dhe popullsi 17600 banore.

                                               

Kantoni Joué-lès-Tours-Sud

Kantoni Joué-lès-Tours-Sud frengjisht: Canton de Joué-lès-Tours-Sud eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Joué-lès-Tours. Ka siperfaqe km 2 dhe popullsi 18236 banore.

                                               

Kantoni lÎle-Bouchard

Kantoni lÎle-Bouchard frengjisht: Canton de lÎle-Bouchard eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte LÎle-Bouchard. Ka siperfaqe 236km 2 dhe popullsi 7244 banore.

                                               

Kantoni Ligueil

Kantoni Ligueil frengjisht: Canton de Ligueil eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Ligueil. Ka siperfaqe 283.57km 2 dhe popullsi 7681 banore.

                                               

Kantoni Luynes

Kantoni Luynes frengjisht: Canton de Luynes eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Luynes. Ka siperfaqe 104km 2 dhe popullsi 21371 banore.

                                               

Kantoni Montlouis-sur-Loire

Kantoni Montlouis-sur-Loire frengjisht: Canton de Montlouis-sur-Loire eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Montlouis-sur-Loire. Ka siperfaqe 58km 2 dhe popullsi 21308 banore.

                                               

Kantoni Neuvy-le-Roi

Kantoni Neuvy-le-Roi frengjisht: Canton de Neuvy-le-Roi eshte nje kanton ne departamentin Indre-et-Loire, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Neuvy-le-Roi. Ka siperfaqe 254km 2 dhe popullsi 6545 banore.