Back

ⓘ Uzhice. 25 kilometra ne jug te qytetit ndodhet mali Zlatibor. Ne perendim te qytetit ndodhen malet Tara dhe Zvijezda. Transporti hekurudhor Beograd-Bar kalon ne ..
Uzhice
                                     

ⓘ Uzhice

25 kilometra ne jug te qytetit ndodhet mali Zlatibor. Ne perendim te qytetit ndodhen malet Tara dhe Zvijezda. Transporti hekurudhor Beograd-Bar kalon nepermjet Užice dhe lidh me pjesen veriore te vendit dhe me kufirin me Malin e Zi.

                                     
  •  Pirot Požarevac Smederevo Sombor Sremska Mitrovica Subotica Šabac Uzhice Valjevo Vranje Vrshac Zaječar Zrenjanin Kjo është një listë e qyteteve