Back

ⓘ Vilalba eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Terra Chá, te provinces Lugo, ne Galicia. Vilalba ka 15116 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 379 ..
Vilalba
                                     

ⓘ Vilalba

Vilalba eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Terra Chá, te provinces Lugo, ne Galicia. Vilalba ka 15116 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 379 km 2.

                                     
  • Vilalba Sasserra është një komunë në Spanjë, e vendosur në qarkun Vallès Oriental, të provincës Barcelona, në Katalonia. Vilalba Sasserra ka 670 banorë
  • Vilalba dels Arcs është një komunë në Spanjë, e vendosur në qarkun Terra Alta, të provincës Tarragona, në Katalonia. Vilalba dels Arcs ka 724 banorë 2007
  • de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Pobla de Massaluca, Prat de Comte, Vilalba dels Arcs Commons: Terra Alta  Album me fotografi dhe apo video dhe materiale
  • 1384 - 1389 Miquel de Santjoan 1389 - 1396 Alfons de Tous 1396 - 1413 Marc de Vilalba 1413 - 1416 Andreu Bertran 1416 - 1419 Joan Desgarrigues 1419 - 1422 Dalmau de