Back

ⓘ Komuna në Ille-et-Vilaine ..
                                               

Argentré-du-Plessis

Argentré-du-Plessis eshte nje komune ne France. Argentré-du-Plessis ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 4185 banore dhe siperfaqe 41.46 km².

                                               

Availles-sur-Seiche

Availles-sur-Seiche eshte nje komune ne France. Availles-sur-Seiche ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 696 banore dhe siperfaqe 11.06 km².

                                               

Bain-de-Bretagne

Bain-de-Bretagne eshte nje komune ne France. Bain-de-Bretagne ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 7266 banore dhe siperfaqe 64.77 km².

                                               

Bais, Ille-et-Vilaine

Bais eshte nje komune ne France. Bais ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretanja. Komuna ka nje popullsi prej 2082 banore dhe siperfaqe 35.18 km².

                                               

Bazouges-la-Pérouse

Bazouges-la-Pérouse eshte nje komune ne France. Bazouges-la-Pérouse ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 1880 banore dhe siperfaqe 58.18 km².

Acigné
                                               

Acigné

Acigné eshte nje komune ne France. Acigné ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 6167 banore dhe siperfaqe prej 29.55 km².

Aubigné, Ille-et-Vilaine
                                               

Aubigné, Ille-et-Vilaine

Aubigné eshte nje komune ne France. Aubigné ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 405 banore dhe siperfaqe 2.2 km².

Baguer-Morvan
                                               

Baguer-Morvan

Baguer-Morvan eshte nje komune ne France. Baguer-Morvanben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 1519 banore dhe siperfaqe 23.11 km².

Baguer-Pican
                                               

Baguer-Pican

Baguer-Pican eshte nje komune ne France. Baguer-Pican ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 1316 banore dhe siperfaqe 15.63 km².

Baillé
                                               

Baillé

Baillé eshte nje komune ne France. Baillé ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 315 banore dhe siperfaqe 5.23 km².

Bains-sur-Oust
                                               

Bains-sur-Oust

Bains-sur-Oust eshte nje komune ne France. Bains-sur-Oust ben pjese ne departamentin Ille-et-Vilaine te rajonit Bretagne. Komuna ka nje popullsi prej 3379 banore dhe siperfaqe 44.63 km².