Back

ⓘ Komuna në Loire-Atlantique ..
                                               

Aigrefeuille-sur-Maine

Aigrefeuille-sur-Maine eshte nje komune ne France. Aigrefeuille-sur-Maine ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 3124 banore regjistrimi 2009 dhe siperfaqe prej 14.58 km².

                                               

Barbechat

Barbechat eshte nje komune ne France. Barbechat ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 1275 banore dhe siperfaqe 11.76 km².

                                               

Batz-sur-Mer

Batz-sur-Mer eshte nje komune ne France. Batz-sur-Mer ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 3089 banore dhe siperfaqe 9.27 km².

Abbaretz
                                               

Abbaretz

Abbaretz eshte nje komune ne France. Abbaretz ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 1916 banore dhe siperfaqe prej 61.76 km².

Arthon-en-Retz
                                               

Arthon-en-Retz

Arthon-en-Retz eshte nje komune ne France. Arthon-en-Retz ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 3629 banore dhe siperfaqe 39.24 km².

Assérac
                                               

Assérac

Assérac eshte nje komune ne France. Assérac ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 1773 banore regjistrimi 2009 dhe siperfaqe 32.91 km².

Avessac
                                               

Avessac

Avessac eshte nje komune ne France. Avessac ben pjese ne departamentin Loire-Atlantique te rajonit Pays de la Loire. Komuna ka nje popullsi prej 2409 banore regjistrimi 2009 dhe siperfaqe 76.49 km².