Back

ⓘ Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj. Universiteti i Shkencave te Aplikuara ne Ferizaj USAF eshte themeluar ne korrik 2015 nga Kuvendi i Republikes ..
                                     

ⓘ Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Universiteti i Shkencave te Aplikuara ne Ferizaj USAF eshte themeluar ne korrik 2015 nga Kuvendi i Republikes se Kosoves pas nje tradite 40 vjeçare profesionale, e ku se fundi njihej si Fakulteti i Shkencave te Aplikuara ne Ferizaj, dhe ishte pjese e Universitetit te Prishtines.

                                     

1. Organizimi

Universiteti i Shkencave te Aplikuara ne Ferizaj eshte i organizuar ne keto fakultete:

Fakultetet

 • Master
 • Bachelor
 • Fakulteti i Menaxhimit
 • Bachelor
 • Fakulteti i Inxhinierise dhe Informatikes
 • Fakulteti i Arkitektures, Dizajnit dhe Teknologjise se Drurit
 • Bachelor
 • Bachelor
 • Fakulteti i Turizmit dhe Mjedisit
                                     
 • Agani Universiteti i Gjilanit Kadri Zeka Universiteti i Mitrovicës Isa Boletini Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj Fakulteti i Studimeve
 • të Aplikuara në Mitrovicë Fakulteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj Fakulteti i Gazetarisë Universiteti i Prishtinës është anetarë i plotë i Asociacionit
 • Biznesit në Pejë, Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Teknike në Mitrovicë, dhe Fakulteti i Shkencave Teknike të Aplikuara në Ferizaj 1. Fakulteti Filozofik