Back

ⓘ Shtëpia e Selim dhe Bajram Ndreci Rexha. Shtepia e Selim dhe Bajram Ndreci Rexha eshte nje monument i trashegimise kulturore ne Barileve, Prishtine, Kosove. Ky ..
                                     

ⓘ Shtëpia e Selim dhe Bajram Ndreci Rexha

Shtepia e Selim dhe Bajram Ndreci Rexha eshte nje monument i trashegimise kulturore ne Barileve, Prishtine, Kosove. Ky monument eshte i kategorise "Arkitekturor", i miratuar me numer.

                                     
  • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve e Republikës së Kosovës. Commons: Cultural heritage monuments in Kosovo  Album me fotografi dhe apo video dhe materiale