Back

ⓘ Averdoingt eshte nje komune ne France. Averdoingtben pjese ne departamentin Pas-de-Calais te rajonit Nord-Pas-de-Calais. Komuna ka nje popullsi prej 263 banore ..
Averdoingt
                                     

ⓘ Averdoingt

Averdoingt eshte nje komune ne France. Averdoingtben pjese ne departamentin Pas-de-Calais te rajonit Nord-Pas-de-Calais. Komuna ka nje popullsi prej 263 banore dhe siperfaqe 8.33 km².