Back

ⓘ Baslieux eshte nje komune ne France. Baslieux ben pjese ne departamentin Meurthe-et-Moselle te rajonit Lorraine. Komuna ka nje popullsi prej 573 banore dhe sipe ..
Baslieux
                                     

ⓘ Baslieux

Baslieux eshte nje komune ne France. Baslieux ben pjese ne departamentin Meurthe-et-Moselle te rajonit Lorraine. Komuna ka nje popullsi prej 573 banore dhe siperfaqe 10.17 km².

                                     
  • Baslieux - sous - Châtillon është një komunë në Francë. Baslieux - sous - Châtillon bën pjesë në departamentin Marne të rajonit Champagne - Ardenne. Komuna ka një