Back

ⓘ Beaumais eshte nje komune ne France. Beaumais ben pjese ne departamentin Calvados te rajonit Basse-Normandie. Komuna ka nje popullsi prej 182 banore dhe siperfa ..
Beaumais
                                     

ⓘ Beaumais

Beaumais eshte nje komune ne France. Beaumais ben pjese ne departamentin Calvados te rajonit Basse-Normandie. Komuna ka nje popullsi prej 182 banore dhe siperfaqe 10.73 km².

                                     
  • Aubermesnil - Beaumais është një komunë në Francë. Aubermesnil - Beaumais bën pjesë në departamentin Seine - Maritime të rajonit Normandie. Komuna ka një popullsi
  • banorë dhe sipërfaqe 4, 95 km². Ajo kufizohet Martigny në veri, Aubermesnil - Beaumais në veri - perëndim, La Chaussée në jug - perëndim, La Chapelle - du - Bourgay në
  • Barbery 14039 Baron - sur - Odon 14042 Barou - en - Auge 14043 Basly 14044 Beaumais 14053 Bellengreville 14057 Bénouville 14060 Bernières - d Ailly 14064