Back

ⓘ Ars-sur-Moselle eshte nje komune ne France. Ars-sur-Moselle ben pjese ne departamentin Moselle te rajonit Lorraine. Komuna ka nje popullsi prej 4789 banore dhe ..
Ars-sur-Moselle
                                     

ⓘ Ars-sur-Moselle

Ars-sur-Moselle eshte nje komune ne France. Ars-sur-Moselle ben pjese ne departamentin Moselle te rajonit Lorraine. Komuna ka nje popullsi prej 4789 banore dhe siperfaqe 11.6 km².

                                     
  • Kantoni Ars - sur - Moselle frëngjisht: Canton d Ars - sur - Moselle është një kanton në departamentin Moselle rajonin Lorraine në Francë. Kryeqëndra e kantonit
  • në departamentin Moselle të rajonit Lorraine. Komuna ka një popullsi prej 480 banorë dhe sipërfaqe 6.88 km². Commons: Arry, Moselle Album me fotografi