Back

ⓘ Hafizi ne Veri, hafez ne Jug do te thote rojtar ose mbamendes, ne varesi te kontekstit, eshte nje titull fetar mysliman per dike qe nxe dhe di permendesh Kurani ..
Hafizi
                                     

ⓘ Hafizi

Hafizi ne Veri, hafez ne Jug do te thote "rojtar" ose "mbamendes", ne varesi te kontekstit, eshte nje titull fetar mysliman per dike qe nxe dhe di permendesh Kuranin. Kur hoxha eshte haxhiu, vjen i dyti si titull fetar: Haxhi Hafiz Karakaçi, Haxhi Hafiz Isuf Dashi.