Back

ⓘ Granada. Eshte e popullarizuar nga romet, shume banore qe banojne ketu jane nga Afrika Veriore dhe Jugore, Kina dhe shume vende nga Amerika Jugore. ..
Granada
                                     

ⓘ Granada

Eshte e popullarizuar nga romet, shume banore qe banojne ketu jane nga Afrika Veriore dhe Jugore, Kina dhe shume vende nga Amerika Jugore.

                                     

1. Binjakezimet

  • Coral Gables, SHBA
  • Freiburg im Breisgau, Gjermania,
  • Tlemcen, Algjeria, 1989
  • Sharxha, Emiratet e Bashkuara Arabe
  • Belo Horizonte, Brazili
  • Marrakech, Maroko, 1994
  • Aix-en-Provence, Franca, 1979
  • Tétouan, Maroko, 1988