Back

ⓘ Geraldine Roman eshte politikane filipineze. Ajo u be femra e pare ne kongresin e Filipines. Ajo flet spanjisht, italisht dhe frengjisht. Ajo eshte katolike. ..
Geraldine Roman
                                     

ⓘ Geraldine Roman

Geraldine Roman eshte politikane filipineze.

Ajo u be femra e pare ne kongresin e Filipines. Ajo flet spanjisht, italisht dhe frengjisht. Ajo eshte katolike.

                                     
  • Edward P. Jones 2005: Gilead, autor Marilynne Robinson 2006: March, autor Geraldine Brooks 2007: The Road, autor Cormac McCarthy 2008: The Brief Wondrous
  • gjithashtu forma e Patronusit të Harrit Lili është portretizuar nga Geraldine Somerville si e rritur në seritë e filmit, dhe nga Susie Shinner si adoleshente
  • së Hitchens, Pozicioni Misionar: Nënë Tereza në Teori dhe Praktikë Geraldine Chaplin luajti Terezën në Nënë Terezën: Me emrin e të varfrit të Zotit
  • një Centaur që shpëton Harrin nga Fluronvdekja në Pyllin e Ndaluar. Geraldine Somerville dhe Adrian Rawlins në rolin e Lili Poterit e Xhejms Poterit
  • 408. Ovid s Fasti: Historical Readings at its Bimillennium. Edited by Geraldine Herbert - Brown. Oxford, OUP, 2002, 327 pp. Susanne Gippert, Joseph Addison s
  • skenarist Naomi Watts, Naveen Andrews, Laurence Belcher, Douglas Hodge, Geraldine James, Charles Edwards, Mary Stockley Biografi, Dramë Prisoners Warner
  • Laurie Piper Laurie Hustler The Hustler Packard Sarah Packard Page Geraldine Page Summer and Smoke Winemiller Alma Winemiller Wood Natalie Wood Splendor