Back

ⓘ Guadix eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Qarku Guadix, te provinces Granada, ne Andalusia. Guadix ka 20395 banore, dhe perfshine nje siperfaqe pr ..
Guadix
                                     

ⓘ Guadix

Guadix eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Qarku Guadix, te provinces Granada, ne Andalusia. Guadix ka 20395 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 317 km 2.

                                     
  • Jérez del Marquesado është një komunë në Spanjë, e vendosur në qarkun Qarku Guadix të provincës Granada, në Andalusia. Jérez del Marquesado ka 1109 banorë
  • Lugros është një komunë në Spanjë, e vendosur në qarkun Qarku Guadix të provincës Granada, në Andalusia. Lugros ka 368 banorë 2008 dhe përfshinë një