Back

ⓘ Garcia, Tarragona eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Ribera dEbre, te provinces Tarragona, ne Katalonia. Garcia, Tarragona ka 594 banore, dhe perf ..
Garcia, Tarragona
                                     

ⓘ Garcia, Tarragona

Garcia, Tarragona eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Ribera dEbre, te provinces Tarragona, ne Katalonia. Garcia, Tarragona ka 594 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 52.4 km 2.

                                     
  • Ribera d Ebre është komarka qark në provincën Tarragona në komunitetin e Katalonjës, Spanjë. Ky qark ka një popullsi prej 22925 banorë 2009 dhe
  • është një komunë në Spanjë, e vendosur në qarkun Baix Ebre, të provincës Tarragona në Katalonia. L Ametlla de Mar ka 7594 banorë 2010 dhe përfshinë një
  • dhe alumni e tij përfshijnë Pablo Picasso, Salvador Dali, Antonio Lopez Garcia Juan Luna, dhe Fernando Botero. Pallati Mbretëror i Madridit është qëndrimi
  • origjinali origjinali më 18 tetor 2011. Marrë më 3 gusht 2008. Tarragona 1999, p. 11 Tarragona 1999, p. 22 Crippa 2003, p. 92 Barjau, Santi korrik