Back

ⓘ Millares eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Canal de Navarrés, te provinces Valencia, ne Komunitetin e Valencias. Millares ka 503 banore, dhe perf ..
Millares
                                     

ⓘ Millares

Millares eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Canal de Navarrés, te provinces Valencia, ne Komunitetin e Valencias. Millares ka 503 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 105.5 km 2.

                                     
  • në Stone Gallery në Newcastle me Corneille, Gear, Gleghorn, Michaux, Millares etj. Ekspozita në Milan, The Stone Gallery në Newcastle, Senator në
  • përfshirë Van Gogh, Paul Klee, Rembrandt, Joan Miron, Antoni Tàpies, Manuel Millares Alberto Giacomettin, dhe Francis Bacon, si edhe artin Medieval dhe atë
  • komplekset e Newgrange - it dhe Stonehenge - it. Në Spanjë u formua kultura e Los Millares - it, e karakterizuar nga kultura Beaker dhe figrua e pikturuara njerëzore
  • Pikturë e mure të vendbanimit të periudhës së bakrit, Los Millares Iberi