Back

ⓘ Carmona eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Campiña de Carmona, te provinces Sevilla, ne Andalusia. Carmona ka 28.679 banore, dhe perfshine nje sip ..
Carmona
                                     

ⓘ Carmona

Carmona eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Campiña de Carmona, te provinces Sevilla, ne Andalusia. Carmona ka 28.679 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 924.12 km 2.