Back

ⓘ Artà eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Majorca, te provinces Ishujt Balearik, ne Ishujt Balearik. Artà ka 7113 banore, dhe perfshine nje siperfaq ..
Artà
                                     

ⓘ Artà

Artà eshte nje komune ne Spanje, e vendosur ne qarkun Majorca, te provinces Ishujt Balearik, ne Ishujt Balearik. Artà ka 7113 banore, dhe perfshine nje siperfaqe prej 139.79 km 2.

                                     
  • Koordinatat: 39 9 V 20 59 L 39.150 V 20.983 L 39.150 20.983 Nartë, greqisht: Άρτα Árta është një qytet i Greqisë qe gjendet në Epir. Narta ka