Back

ⓘ Shoqëria Kulturore Artistike Jahi Hasani. SHKA Jahi Hasani - Shoqeria Kulturore Artistike e themeluar ne vitin 1974 ne fshatin Çegran, me qellim qe te kujdesen ..
                                     

ⓘ Shoqëria Kulturore Artistike Jahi Hasani

SHKA "Jahi Hasani" - Shoqeria Kulturore Artistike e themeluar ne vitin 1974 ne fshatin Çegran, me qellim qe te kujdesen dhe te ruhen traditat e identitetit te shqiptareve ne Ish Republiken Jugosllave te Maqedonise. Gjithashtu te ruhen edhe vallet dhe kengat tradicionale posaçerisht vallja dhe kenga e rajonit te pollogut dhe per te trashiguar gjeneratave te reja ne vend,diaspore dhe ne rajon.