Back

ⓘ Princi George. Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Princi George. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne f ..
                                     

ⓘ Princi George

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Princi George. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

Princi George shqiperimi: Xhorxh mund ti referohet disa anetareve familjes mbreterore britanike:

 • George, duka i Kent 1902 - 1942, dajli i katerti mbretit George V dhe Maria di Teck
 • George, duka i Kembrixhit 1819 - 1904, nje nip i George III
 • Princi George i Kembrixhit 2013, biri i William dhe Catherine, duka dhe dukesha e Kembrixhit
                                     
 • i George I, Princi i Waldeck dhe Pyrmont dhe princeshës Augusta e Schwarzburg - Sondershausen. Ai ishte martuar me Emma, vajzën e Victor II. Princi i
 • Monarku George III, Mbret i Britanisë së Madhe 1760 1820 George IV, Mbret i Britanisë së Madhe 1820 1830 Regjenti - George IV Princi i Uellsit
 • Kanada - Monark - George V, Mbreti i Britanisë së Madhe dhe Irlandës 1910 1936 Guvernator - Albert Henry George Grey 1904 1911 Princi Artur 1911 1916
 • 1792 1835 Britania e Madhe Monarku George III, Mbret i Britanisë së Madhe 1760 1820 Regjenti - George IV Princi i Uellsit 1811 1820 Kryeministër
 • 1815 1824 Britania e Madhe Monarku George III, Mbret i Britanisë së Madhe 1760 1820 Regjenti - George IV Princi i Uellsit 1811 1820 Kryeministër
 • President 1913 1919 Kanada - Monark - George V, Mbreti i Britanisë së Madhe dhe Irlandës 1910 1936 Guvernator - Princi Artur 1911 1916 Kryeministër - Sir
 • 1792 1835 Britania e Madhe Monarku George III, Mbret i Britanisë së Madhe 1760 1820 Regjenti - George IV Princi i Uellsit 1811 1820 Kryeministër
 • Mbreti i Bavarisë 1848 1864 Hanover - George Mbreti i Hanoverit 1851 1866 Lihtenshtajni - Alois II, Princi i Lihtenshtajnit 1836 1858 Prusia Monarku
 • President 1898 1920 Kanada - Monark - George V, Mbreti i Britanisë së Madhe dhe Irlandës 1910 1936 Guvernator - Princi Artur 1911 1916 Kryeministër - Sir