Back

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesoreA e dini se201653. . se ne mes te viteve 2009 dhe 2014, numri i pasagjereve te Indonezise eshte rritur me shume se trefish, ne mbi 94 mi ..
                                     

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2016/53

  • . se ne mes te viteve 2009 dhe 2014, numri i pasagjereve te Indonezise eshte rritur me shume se trefish, ne mbi 94 milione?
  • . se pianisti Ken Noda kompozoj operen e tij te pare ne moshen dhjete vjeçare?
  • . se Jazzar Pasha i rezistoi me sukses Napoleon Bonapartit ne rrethimin e Akres, duke detyruar nje terheqjen e francezeve nga Palestina?
  • . se goditja ne stilin biçiklete ne foto eshte nje prej aftesive me te njohura ne futboll?
                                     
  • Deutschland 1 korrik 2016 16: 10 CEST Lexo këtë në një gjuhë tjetër Lista e abonimit për këtë buletin shumëgjuhësh A e dini se Që nga buletini i fundit
  • Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2016 11 Autoportret . se Amanda Sidwell në foto, piktura autoportret ishte një nga gratë e para që studioi në
  • kryesore A e dini se 2021 13 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2021 14 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2021 15 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini
  • Bosnjën e sotme Perëndimore. Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2019 3 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2019 4 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2019 5
  • ... se gjatë vitit 2016 në Wikipedian shqip janë krijuar mbi 11 mijë artikuj, më shumë nga çdo vit tjetër ? Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2017 3