Back

ⓘ 1966 në Shqipëri. Mars - Partia shqiptare e Punes leter te hapur per njerezit qe percakton pagen e barazise dhe strukturen e punes per te gjithe punetoret. Shku ..
                                     

ⓘ 1966 në Shqipëri

 • Mars - Partia shqiptare e Punes "leter te hapur" per njerezit qe percakton pagen e barazise dhe strukturen e punes per te gjithe punetoret.
 • Shkurt - Enver Hoxha fillon revolucionin kulturor dhe ideologjik.
                                     
 • 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 Udhëheqës të shteteve Film Kosovë Shqipëri Televizion Literaturë Strip
 • Kjo është një listë e viteve në Shqipëri 2010 - ta 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2000 - ta 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 1990 - ta
 • Oshëtime në bregdet është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1966 Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Sulejman Pitarka, Hysen Hakani, Producent:
 • Republikës në sezonin 1965 - 66. Ky ishte edicioni i 16të i Kupës në Shqipëri Nisi në gusht, 1965 me Turin e Parë dhe përfundoi në maj, 1966 me ndeshjet
 • Statistika të Kategorisë së Parë në sezonin 1966 - 67. Ky ishte Kampionati i 32 - të i Shqipërisë. Nisi më 1966 dhe përfundoi më 1967. Ky kampionat nuk është
 • Historiku i vajgurit në Shqipëri libër me autor Zenel Hamiti. Botuar në Tiranë nga Naim Frashëri në vitin 1966 Faqe 166
 • E paharrueshmja Shqipëri : kujtime të një kohe të vështirë : 1966 - 1965 : përkth. me autor Emil Ginar. Botuar në Tiranë nga Toena në vitin 1996. Faqet
 • 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1960 - ta 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1950 - ta 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
 • 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 Udhëheqës të shteteve Film Kosovë Shqipëri Televizion Literaturë