Back

ⓘ 1988 në Shqipëri. 19 janar - Lejdi Liçaj, futbollist 23 nentor - Klodian Xhelilaj, futbollist 5 korrik - Samir Ujkani, futbollist 11 tetor - Hair Zeqiri, futbol ..
                                     

ⓘ 1988 në Shqipëri

 • 19 janar - Lejdi Liçaj, futbollist
 • 23 nentor - Klodian Xhelilaj, futbollist
 • 5 korrik - Samir Ujkani, futbollist
 • 11 tetor - Hair Zeqiri, futbollist
 • 15 korrik - Shkelzen Gashi, futbollist
 • 10 gusht - Erkand Qerimaj, peshngrites
                                     
 • 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 Udhëheqës të shteteve Film Kosovë Shqipëri Televizion Literaturë Strip
 • Kjo është një listë e viteve në Shqipëri 2010 - ta 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2000 - ta 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 1990 - ta
 • Kupës së Republikës në sezonin 1988 - 89. Ky ishte edicioni i 37të i Kupës në Shqipëri Nisi në gusht, 1988 me Turin e Parë dhe përfundoi në maj, 1989 me ndeshjet
 • Poçeria popullore në Shqipëri libër me autore Afërdita Onuzi. Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 1988 Faqe 136.
 • Statistika të Kategorisë së Parë në sezonin 1988 - 89. Ky ishte Kampionati i 53 - të i Shqipërisë. Nisi më 20 gusht, 1988 dhe përfundoi më 4 qershor, 1989
 • Republikës në sezonin 1987 - 88. Ky ishte edicioni i 36të i Kupës në Shqipëri Nisi në gusht, 1987 me Turin e Parë dhe përfundoi në maj, 1988 me ndeshjen
 • Isuf Sukaj, Koço Miho, Pirro Thomo, Vera Bushati dhe Gjergj Saraçi red. Liri Karalliu red. Botuar në Tiranë nga SHBLU, në vitin 1988 Faqe 75.
 • 1926 1927 1928 1929 1910 - ta 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919 1900 - ta 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 1909 Vite në Shqipëri
 • shqiptare V. 1988 19 Tetor - Mark Krasniqi, profesor, akademik, politikan dhe shkrimtar shqiptar Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt
 • 2010 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 Udhëheqës të shteteve Film Kosovë Shqipëri Televizion Literaturë
 • 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 Udhëheqës të shteteve Film Kosovë Shqipëri Televizion Literaturë Strip Muzikë 25
 • 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 Udhëheqës të shteteve Film Kosovë Shqipëri Televizion Literaturë Strip