Back

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesoreFotografia e ditës2015031. Valeria Virginia Laura Marini e arriti suksesin ne fillim te viteve nentedhjete ne saje te pjesemarrjes si pr ..
                                     

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/2015/03/1

Valeria Virginia Laura Marini e arriti suksesin ne fillim te viteve nentedhjete ne saje te pjesemarrjes si prima donna ne shfaqje te ndryshme si "Bagaglino", duke qendruar atje per disa sezone dhe perseri gjate viteve si aktore luan dhe ne filma e televizion. Gjate karrieres se saj Valeria ka punuar edhe ne varietete te ndryshme televizive, te tilla si "Scherzi a parte" dhe "I raccomandati", ndersa ne vitin 2005 se bashku me televizionin dhe filmin perfshin edhe nje karriere si stiliste. E konsideruar si seks simbol i viteve nentedhjete dhe mijevjeçarit, ne saje te formave te saj provokative, ka realizuar disa kalendare dhe tituj revistash me thashetheme gjithashtu, ne menyre te veçante per marredheniet e saj romantike me Vittorio Cecchi Gori

                                     
  • shumë shekuj para se të lindte krishterimi. Ajo kremtohej me 1 mars të kalendarit Julian, ditën e parë të vitit të ri sipas kalendarit Gregorian, 14 mars