Back

ⓘ Punësim. I Punesuari Eshte nje person i cili angazhohet per te ofruar sherbime ne baze te rregullte per nje kompani te caktuar, ne shkembim te kompenzimit. Pra ..
                                     

ⓘ Punësim

I Punesuari

Eshte nje person i cili angazhohet per te ofruar sherbime ne baze te rregullte per nje kompani te caktuar, ne shkembim te kompenzimit. Pra i punesuari nuk munde te ofroje sherbime si subjetke i pavarur, ngase detyrat e tije specifikohen ne pakon e punesimit.

                                     
 • Enti për punësim është një monument i trashëgimisë kulturore në Mitrovicë, Kosovë. Ky monument është i kategorisë Arkitekturor i miratuar me numër
 • Aleanca për Punësim Mirëqenie dhe Integrim ishte një koalicion në zgjedhjet parlamentare shqiptare të vitit 2013, dhe lideri ishtë Sali Berisha. Mori
 • poste ministrore në Danimarkë : Ministër për çështje sociale, Ministër për punësim Ministër për arsim dhe Ministër i mbrojtjes. Konsiderohet si një nga kryeadministratorët
 • Selimi ftohet në Forumin e Dohas në Katar 11 maj 2011. Marrë më gusht 11, 2018. Punësim në Katar apo 6 shtator 2013. Marrë më gusht 11, 2018.
 • rëndësishëm për njeriun  Ne Kosovë operojnë një numë platformash për punësim Kastori - Portal për punë, grante, tendera, bursa dhe trajnime. Telegrafi
 • lidhje me aftësinë e kufizuar dhe shërbimet për personat e prekur, strehim, punësim mbështetje.Stampa: En Spinal Cord Injury Peer Support Mbështetjen për ata
 • të dhënat kryesore, thelbësore mbi Demografinë, Arsimin, Shëndetësinë, Punësim - Pagën, Ndërtim - Transportin, Statistika Financiare si dhe të dhëna të përgjithshme
 • Socialiste në Gjilan Sekretar i Sindikatës në Gjilan Drejtor i Entit për Punësim Drejtor i Bashkësisë për Urbanizëm Drejtor i Qendrës Sociale Drejtor i
 • pasuritë e shumta industriale në veri dhe perëndim të komunës. Qyteti siguron punësim jo vetëm për banorët vendas, por për banorët e qytetet lokale. Commons:
 • shumë se disa muaj, normalisht i dukshëm në PBB reale, të ardhura reale, punësim prodhim industrial dhe shitjet me pakicë me shumicë Në Mbretërinë e
 • dhe te lirohet një vend pune. Ne aspektin tjetër nuk mungon arsyeja për punësim por jo me konkurse publike ashtu siç duhet te jet. Punesime ka pasur dhe