Back

ⓘ Kotorri, Skënderaj. Sipas censusit te vitit 2011, ne kete fshat banojne 279 banore, prej te cileve te gjithe te perkatesise Shqiptare. ..
Kotorri (Skënderaj)
                                     

ⓘ Kotorri (Skënderaj)

Sipas censusit te vitit 2011, ne kete fshat banojne 279 banore, prej te cileve te gjithe te perkatesise Shqiptare.

                                     
  • edhe me emrin Rrezanë. Lista e ardhacakëve - Skënderaj vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja
  • Skënderajt, Kosovë. Lista e ardhacakëve - Skënderaj Llausha Besianë vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva
  • dy fshatra janë ndarë. Lista e ardhacakëve - Skënderaj vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja
  • edhe me emrin Kuçlinë. Lista e ardhacakëve - Skënderaj vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja
  • komunën e Skënderajt, Kosovë. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi
  • komunën e Skënderajt, Kosovë. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi
  • komunën e Skënderajt, Kosovë. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi
  • njohur edhe me emrin Rrezallë. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi
  • i njohur edhe me emrin Lekaj. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi
  • njohur edhe me emrin Dardan. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi
  • komunën e Skënderajt, Kosovë. vendndodhja Komuna e Skënderajt Qyteza: Skënderaj dhe fshatrat: Abria e Poshtme Açareva Baja Baksi Buroja Çirezi