Back

ⓘ Janes Addiction eshte nje grup rroku amerikan formuar ne Los Angeles, Kaliforni ne vitin 1985. Anetaret fillestare te grupit origjinal ishin kengetari Perry Far ..
Janes Addiction
                                     

ⓘ Janes Addiction

Janes Addiction eshte nje grup rroku amerikan formuar ne Los Angeles, Kaliforni ne vitin 1985. Anetaret fillestare te grupit origjinal ishin kengetari Perry Farrell, kitaristi Dave Navarro, basisti Eric Avery dhe bateristi Stephen Perkins. Pas prishjes deri ne vitin 1991, Janes Addiction u ribashkuan shkurtimisht ne vitin 1997 dhe perseri ne vitin 2001. Ne te dyja rastet Avery nuk pranoi qe te jete pjese e grupit. Ne vitin 2008, krijuesit fillestare te grupit, bashke me Avery, u ribashkuan dhe oranizuan nje turne boteror. Avery me pas u largua nga grupi ne fillim te vitit 2010,nderkohe qe anetaret e tjere filluan punen per nje album te ri.