Back

ⓘ Arben Tajar Hoxha Ka lindur me 9 prill 1973 ne Klos te Elbasanit. Pas perfundimit te Shkolles se Larte Ushtarake ne specialitetin e artilerise kunderajrore, u e ..
                                     

ⓘ Arben Tajar Hoxha

Arben Tajar Hoxha Ka lindur me 9 prill 1973 ne Klos te Elbasanit. Pas perfundimit te Shkolles se Larte Ushtarake ne specialitetin e artilerise kunderajrore, u emerua komandant toge ne Fierze te Tropojes dhe me pas ne Shkoder. Ra ne krye te detyres me 12 mars 1997 ne Shkoder. Me vendim te Keshillit te Rrethit Shkoder Nr.04, date 10.03.1998, eshte shpallur Deshmor i Atdheut me motivacion, "Per perkushtim ndaj detyres ushtarake, besnikeri e disipline, kurajo morale e ndjenje pergjegjesie ne zbatimin e urdherit per ruajtjen e mbrojtjen e repartit, qe çoi ne vetemohim, duke dhene jeten ne krye te detyres, duke u bere shembull qendrese e heroizmi". Prehet ne vendlindje, ne Klos te Elbasanit.

                                     
  • Oxa Arben Tajar Hoxha 1973 ushtarak shqiptar Argjend Hoxha futbollist shqiptar Arsen Hoxha 1949 arbitër shqiptar Artan Hoxha 1976