Back

ⓘ Pulla postare shqiptare: Kampionati Botëror i Futbollit, Afrika e Jugut 2010. Pulla postare shqiptare: Kampionati Boteror i Futbollit, Afrika e Jugut 2010 Emisi ..
                                     

ⓘ Pulla postare shqiptare: Kampionati Botëror i Futbollit, Afrika e Jugut 2010

Pulla postare shqiptare: Kampionati Boteror i Futbollit, Afrika e Jugut 2010

Emisioni perbehet nga 1 seri me 2 pamje dhe 1 bllok

Vlerat e serise: 80 leke dhe 120 leke

Vlera e bllokut: 200 leke

Permasat e pulles: 30 x 40 mm

Permasat e bllokut: 60 x 80 mm, pulla ne brendesi, 30 x 40 mm

Kompozimi i tabakut: 4 seri ne tabak

Zarfi i dites se pare me seri: leke

Zarfi i dites se pare me bllok: leke

Data e emetimit:10.03.2011

Tirazhi filatelik: 6750 seri

Tirazhi filatelik: 5750 blloqe

Tirazhi sherbim postar: 500000 pulla 120 lekeshe

FDC me seri: 250 cope

FDC me bllok: 250 cope

Autor: Ilir Martini

Shtypur ne Adelprint