Back

ⓘ Kantoni Troyes-7 frengjisht: Canton de Troyes-7 eshte nje kanton ne departamentin Aube, rajonin Champagne-Ardenne ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Troyes. ..
                                     

ⓘ Kantoni Troyes-7

Kantoni Troyes-7 frengjisht: Canton de Troyes-7 eshte nje kanton ne departamentin Aube, rajonin Champagne-Ardenne ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Troyes. Ka siperfaqe km 2 dhe popullsi 18214 banore.

                                     
  • Kryeqëndra e kantonit është Troyes Ka sipërfaqe km2 dhe popullsi 17082 banorë. Kantoni Troyes - 4 aktualisht përbëhet nga 7 komuna. 2008 - 2014 - Danièle
  • Kantoni Romilly - sur - Seine - 2 Kantoni Sainte - Savine Kantoni Soulaines - Dhuys Kantoni Troyes - 1 Kantoni Troyes - 2 Kantoni Troyes - 3 Kantoni Troyes - 4 Kantoni
  • Riceys. Ka sipërfaqe 145.85km2 dhe popullsi 2384 banorë. Kantoni Les Riceys aktualisht përbëhet nga 7 komuna. 2008 - 2014 - Jean - Claude Mathis Aube Lista e kantoneve