Back

ⓘ Kantoni Sartène frengjisht: Canton de Sartène eshte nje kanton ne departamentin Corse-du-Sud, rajonin Corse ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Sartène. Ka s ..
                                     

ⓘ Kantoni Sartène

Kantoni Sartène frengjisht: Canton de Sartène eshte nje kanton ne departamentin Corse-du-Sud, rajonin Corse ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Sartène. Ka siperfaqe 285km 2 dhe popullsi 3598 banore.

                                     
  • Kantoni Olmeto frëngjisht: Canton d Olmeto është një kanton në departamentin Corse - du - Sud, rajonin Corse në Francë. Kryeqëndra e kantonit është Olmeto
  • Kantoni Levie frëngjisht: Canton de Levie është një kanton në departamentin Corse - du - Sud, rajonin Corse në Francë. Kryeqëndra e kantonit është Levie
  • Kantoni Bonifacio frëngjisht: Canton de Bonifacio është një kanton në departamentin Corse - du - Sud, rajonin Corse në Francë. Kryeqëndra e kantonit është
  • Kantoni Figari frëngjisht: Canton de Figari është një kanton në departamentin Corse - du - Sud, rajonin Corse në Francë. Kryeqëndra e kantonit është Figari
  • Kantoni Petreto - Bicchisano frëngjisht: Canton de Petreto - Bicchisano është një kanton në departamentin Corse - du - Sud, rajonin Corse në Francë. Kryeqëndra