Back

ⓘ Kantoni Vierzon-1 frengjisht: Canton de Vierzon-1 eshte nje kanton ne departamentin Cher, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Vierzon. ..
                                     

ⓘ Kantoni Vierzon-1

Kantoni Vierzon-1 frengjisht: Canton de Vierzon-1 eshte nje kanton ne departamentin Cher, rajonin Région Centre ne France. Kryeqendra e kantonit eshte Vierzon. Ka siperfaqe km 2 dhe popullsi banore.

                                     
  • Kantoni Vierzon - 2 frëngjisht: Canton de Vierzon - 2 është një kanton në departamentin Cher, rajonin Région Centre në Francë. Kryeqëndra e kantonit është
  • Kantoni Graçay frëngjisht: Canton de Graçay është një kanton në departamentin Cher, rajonin Région Centre në Francë. Kryeqëndra e kantonit është Graçay
  • Kantoni Aubigny - sur - Nère frëngjisht: Canton d Aubigny - sur - Nère është një kanton në departamentin Cher, rajonin Région Centre në Francë. Kryeqëndra e
  • Kantoni Argent - sur - Sauldre frëngjisht: Canton d Argent - sur - Sauldre është një kanton në departamentin Cher, rajonin Région Centre në Francë. Kryeqëndra
  • Kantoni Lury - sur - Arnon frëngjisht: Canton de Lury - sur - Arnon është një kanton në departamentin Cher, rajonin Région Centre në Francë. Kryeqëndra e kantonit
  • Kantoni Mehun - sur - Yèvre frëngjisht: Canton de Mehun - sur - Yèvre është një kanton në departamentin Cher, rajonin Région Centre në Francë. Kryeqëndra e