Back

ⓘ A.N.T. Farm eshte nje nga serialet me te famshme te Disney Channel qe doli per here te pare me 6 Maj 2011, diten qe u shpall fundi i serialit shume te famshem Z ..
A.N.T. Farm
                                     

ⓘ A.N.T. Farm

A.N.T. Farm eshte nje nga serialet me te famshme te Disney Channel qe doli per here te pare me 6 Maj 2011, diten qe u shpall fundi i serialit shume te famshem Zaku dhe Kodi ne anije. Episodi pilot e ka titullin "Shkolla ANT", dhe eshte episodi i pare i te gjithe serialit. Seriali u krijua nga Dan Signer, nje nga producentet ekzakutive te Zaku dhe Kodi ne anije dhe njekohesisht krijuesi i serialit Professor Young ne Disney XD. Seriali merr pjese ne San Fransisko, ku personazhet kryesore jane: China Anne McClain, Sierra McCormick dhe Jake Short, te cilet jane pjese e programit A.N.T. Farm ose gjate Avancim Natyral Talentesh.

                                     

1. Permbajtja

Kina Parks eshte studentja me re e programit te Avancimit Natyral te Talenteve. Ne diten e pare te shkolles ajo njihet me Olivia Doilin dhe me Fletçer Kuimbi. Te tre behen shoke te ngushte ne gjimnaz. Para se te takonte Olivian dhe Fletçerin, Kina takon Gibsonin, mesuesin kujdestar dhe psikologun e shkolles qe eshte pak i çuditshem dhe duket si i çmendur. Leksi Rid eshte rivalja kryesore e Kines. Leksi mendon se antet jane femije te deshtuar qe shkojne ne Uebster. Vellai i madh i Kines, Kameruni perpiqet qe ti shmanget sa me shume asaj sepse nuk do qe te tjeret te mendojne se ai ka nje moter si ajo.

                                     
 • Disney Channel shfaqen këto seriale: Austin and Ally Dog with a Blog Jessie A.N.T Farm Mako Mermaids Wolfblood Wizards of Waverly Place The Suite Life
 • Charming. Ajo kishte një rol të përsëritur në sezonin 2 të serialit komedie A.N.T Farm Në vitin 2013, Morgan u shfaq në Degrassi: The Next Generation për dy
 • Hawkins, A J.S. Bricker, S.B. 2007 Management of productivity, environmental effects and profitability of shellfish aquaculture The Farm Aquaculture
 • PMID 18030612. Lord, Kathryn A Larson, Greger Coppinger, Raymond P. Karlsson, Elinor K. 1 shkurt 2020 The History of Farm Foxes Undermines the Animal
 • Sarandon Susan Abigail Tomalin T - Bone Walker Aaron Thibeaux Walker Tchock, Tchocky, Dr Tchock, The White Chocolate Farm Thom Yorke The Notorious B.I
 • albumi më i shitur i shekullit të 21 - të. Amy Winehouse kishte lindur në Chase Farm Hospital, në veri të Londrës, nga Prindër Hebre. I ati i saj, Mitchell Mitch
 • Art Museum ISBN 0 - 300 - 10797 - 8, fq. 278 Annette L. Juliano: Model of a farm compound with human figure, sow and suckling pig, chickens, trough, and
 • Deer info and games Sheppard Software. a b Delahay, R. J. Smith, G. C. Barlow, A M. Walker, N Harris, A Clifton - Hadley, R. S. Cheeseman, C. L
 • Canid Domestication: The Fox Farm Experiment, p.2, by Lyudmila N Trut, Ph.D., Retrieved February 19, 2011 Reznick, D. N F. H. Shaw F. H. Rodd R
 • Lucknow l ʌ k n aʊ - Lakna ū është qyteti më i madh i shtetit indian të Uttar Pradeshit Një qytet i rëndësishëm metropolitan i Indisë, Lucknow është
 • Bouvier, edhe pse ato kaluan kohë edhe në pasurinë e tij të tjera, Hammersmith Farm në Newport, Rhode Island dhe në shtëpitë e babait të tyre në New York City
 • Ernest. The Farm Homage to Joan Miró. Ed. G. di San Lazzaro. New York: Tudor Publishing Company, 1972. pp. 34. Umland, Anne. A Challenge to Painting: