Back

ⓘ Mehmet Agalliu. Mehmet Sulo Agalliu, i lindur me 1898. Ka marre pjese me arme ne dore ne Luften e Vlores 1920 ku dhe mori plage te renda. Ishte anetar i shoqeri ..
                                     

ⓘ Mehmet Agalliu

Mehmet Sulo Agalliu, i lindur me 1898. Ka marre pjese me arme ne dore ne Luften e Vlores 1920 ku dhe mori plage te renda. Ishte anetar i shoqerive atdhetare kulturore" Vlora e Lire” dhe Ismail Qemali”. Si nacionalist antifashist internohet nga pushtuesit gjermane dhe gjen vdekjen ne Mathuazen.

                                     
  • 1 Osman Haxhiu 2 Qazim Kokoshi - Vlorë 3 Alem Mehmeti - Tragjas 4 Beqir Sulo Agalliu - Vlorë 5 Ali Beqiri - Velçë 6 Murat Miftari - Tërbaç 7 Hamit Selmani - Dukat
  • Pedagog i gjuhës shqipe në Institutin e Lartë Pedagogjik, Shkodër Fatmir Agalliu Pedagog i gjuhës shqipe në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë të