Back

ⓘ Lidhja e Prizrenit, botim i vitit 1939. Lidhja e Prizrenit Autori: Xhafer Belegu. Botim i vitit 1939. Faqet e librit 200. Nje nga ngjarjet me te rendesishme ne ..
                                     

ⓘ Lidhja e Prizrenit (botim i vitit 1939)

Lidhja e Prizrenit Autori: Xhafer Belegu. Botim i vitit 1939. Faqet e librit 200.

Nje nga ngjarjet me te rendesishme ne historine e shqiptareve, levizja me e madhe e organizuar politikisht dhe ushtarakisht qe nga koha e Skenderbeut, me qellim formimin e nje shteti autonom shqiptar, nen optiken e historianit Xhafer Belegu.

                                     
  • Studime historike. Nr 4 viti 1988 Botim i Institutit të Historisë, Akademia e Shkencave e RPSSH. Pasqyra e lëndës Avdulla Avdullai: Mësime të çmuara për