Back

ⓘ Çelestini III. Papa Çelestini III ishte papa i 175 i Kishes Katolike. Sherbeu si pape qe nga zgjedhja e tij me 30 mars 1191 dhe deri me 8 janar 1198. Paraardhes ..
Çelestini III
                                     

ⓘ Çelestini III

Papa Çelestini III ishte papa i 175 i Kishes Katolike. Sherbeu si pape qe nga zgjedhja e tij me 30 mars 1191 dhe deri me 8 janar 1198. Paraardhes i tij ishte papa Klementi III, ndersa pasardhesi papa Inoçenti III.