Back

ⓘ Stampa:15 shkurt. 1995 - Hakeri amerikan Kevin Mitnick u arrestua nga FBI dhe u denua per hyrje ne disa nga sistemet me te siguruara te ShBA-ve. figura 1933 - N ..
                                     

ⓘ Stampa:15 shkurt

  • 1995 - Hakeri amerikan Kevin Mitnick u arrestua nga FBI dhe u denua per hyrje ne disa nga sistemet "me te siguruara" te ShBA-ve. figura
  • 1933 - Ne Miami, Florida, Giuseppe Zangara atentoi te e vrase presidentin amerikan Franklin D. Roosevelt, por ne vend te tije kaplon kryetarin e Chicagos, Illinois, Anton J. Cermak, i cili nga plaga vdes me 6 mars.
  • 2005 - Portali per video YouTube, u paraqit per here te pare ne ShBA.
  • 2003 - U mbajten protesta kunder luftes ne Irak ne mbi 600 qytete ne mbare boten ku moren pjese mes 8 dhe 30 milion njerezve, duke e bere kete protesten me te madhe paqesore ne mbare historine.