Back

ⓘ Pandeli Çina Lindi me 1932 ne Berat. Prof. Dr. Pandeli Çina mbaroi studimet e larta ne Akademine Mjekesore te Varshaves. Eshte nder kardeologet me te njohur te ..
                                     

ⓘ Pandeli Çina

Pandeli Çina Lindi me 1932 ne Berat.

Prof. Dr. Pandeli Çina mbaroi studimet e larta ne Akademine Mjekesore te Varshaves. Eshte nder kardeologet me te njohur te vendit. Ka punuar ne Tirane, ne Berat dhe ne Çorovode. Sot jeton dhe punon ne Tirane. Ka marre gradat shekncore Profesor dhe Doktor i Shkencave Mjekesore. Ka botime te njohura ne fushen e kardiologjise. Krijoi edhe poezi dhe shqiperoi nga krijimtaria e poeteve te shquar franceze e polake. Perktheu polonisht poezi te Migjenit.