Back

ⓘ Kushtrim Krasniqi I lindur me 03.07.1977 ne Prishtine. Ai pas mbarimit te gjimnazit Sami Frasheri”, ka studiuar shkencat politike dhe administrate publike duke ..
                                               

Demir Krasniqi

Dermir Krasniqi ka lindur me 10 shkurt 1950 ne fshatin Tygjec te Dardanes ne Kosove. Shkollen fillore e kreu ne fshatin e lindjes, ndersa shkollimin e mesem-drejtimin muzikor e keru ne Prishtine. Bazat e para nga kultura muzikore i mori nga mesuesi Rexhep Bunjaku, qe kur ishte nxenes i shkolles fillore. Ne klasen e gjashte ai zuri vendin e pare ne manifestimin rajonal" Mikrofoni eshte i Juaji”. Punoi si mesimdhenes i kultures muzikore ne shume shkolla te Kosoves, profesion te cilin edhe tash e ushtron. Kenges dhe folklorit deri me sot nuk i eshte ndare asnjehere. Ne opusin e tij krijues, k ...

                                               

Njeriu i dosjeve

                                               

Kreshnik Krasniqi

Kreshniku luajti per here te pare per Honefoss kunder Nest-Sotra Fotball me 25 maj 2015. Ai ishte lojtari me ri ne skuader i cili i kishte 14 vjete.

                                               

Shkolla e mesme elektroteknike Gjin Gazulli

Shkolla e mesme elektroteknike Gjin Gazulli - themelet e kesaj shkolle jane vene ne vitin 1979. Atehere prane kesaj shkolle mesimi zhvillohej ne profile te ndryshme arsimore. Qe nga viti 1987 kjo shkolle eshte vetem elektroteknike dhe si e tille ne kontinuitet forcoi rriten dhe perkushtimin e nxenesve dhe arsimtareve per profesionalizem te metejme dhe nxenie te njohurive te njohurive te reja. Levizja e vitit 1981 morri karakter te plote kombetar. Pjesetare te kesaj levizje ishin edhe nxenesit e shkolles sone. Demonstratat e 1 dhe 2 prillit ishin me te pergjakshme. Me 2 prill u plagosen per ...

                                               

Adrian Morina

Lindi me 22 shkurt te vitit 1981 ne Prizren. Diplomoi ne fakultetin e arteve, DAD, aktrim, klasa e prof. Faruk Begollit, ne mars te vitit 2004.Jeton dhe punon ne Prishtine si pjese e ansamblit rezident te aktoreve ne Teatrin Kombetar te Kosoves.

                                               

Lista e shqiptarëve të Kosovës

Lista e shqiptareve te Kosoves eshte liste e cila permban kategorite e shqiptareve nga Kosova te grupuar sipas profesioneve ose veprimtarive permes te cileve kane arritur fame.

                                     

ⓘ Kushtrim Krasniqi

Kushtrim Krasniqi I lindur me 03.07.1977 ne Prishtine. Ai pas mbarimit te gjimnazit" Sami Frasheri”, ka studiuar shkencat politike dhe administrate publike duke diplomuar ne kete drejtim ne vitin 2005. Kushtrimi ka te mbaruar edhe masterin per financa. Ai ka nje ekspertize shumevjeçare, duke sherbyer ne tridhjete vende te ndryshme te punes. Ndersa qe nga viti 2008 ai vazhdon te punoi ne" Raifesisen Bank”. Eshte aktivist Levizjes VETEVENDOSJE.