Back

ⓘ Krk. Popullsia e qytetit sipas perllogaritjeve te vitit 2012 ishte 3689 banore. Sipas regjistrimit te vitit 2011 3662 banore ndersa sipas regjistrimit te vitit ..
Krk
                                     

ⓘ Krk

Popullsia e qytetit sipas perllogaritjeve te vitit 2012 ishte 3689 banore. Sipas regjistrimit te vitit 2011 3662 banore ndersa sipas regjistrimit te vitit 2001 3364 banore. Popullsia ka ndryshuar me 0.74%.

                                     
  • Qytetet Rijeka, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab dhe Vrbovsko, gjithashtu Komunat
  • duke përfshirë edhe projektin e propozuar të terminalit Adria GNL - në në Krk Gjatesia e tubacionit do të jetë 516 kilometra 321 mi Tubacionit do të
  • Postal 30 - 024 deri 31 - 962 Prefiksi 48 12 Aeroporti Gjon Pali II IATA - Code: KRK Targa KR Koordinatat 50 03 41 Veri 19 56 18 Lindje Faqja Zyrtare www
  • položaj otoka Krka. Krčki zbornik 1: 19. 58., Povijesno društvo otoka Krka, Krk 1970. Kamo s Dalmacijom? , Vjesnik, str. 4., Zagreb, 13. rujna 1970. Kvarnerski