Back

ⓘ Mrekullitë e rreme. Mrekullite e rreme Gjinia: Tregime. Autori: Shefki Hysa. Shtepia botuese: Kristalina KH. Viti i botimit 2004. Faqet e librit 250. ISBN 978-9 ..
                                     

ⓘ Mrekullitë e rreme

Mrekullite e rreme Gjinia: Tregime. Autori: Shefki Hysa. Shtepia botuese: "Kristalina KH". Viti i botimit 2004. Faqet e librit 250. ISBN 978-99927-960-0-6

                                     
  • Xhaferri ISBN 99927 - 960 - 1 - 4 Mrekullitë e rreme tregime 2005 Shtëpia Botuese Bilal Xhaferri ISBN 99927 - 960 - 0 - 6 Diplomacia e vetëmohimit publicistikë
  • 2004 Liri Hidërshaj Aromë Çamërie tregime 2004 Shefki Hysa Mrekullitë e rreme tregime 2005 Shefki Hysa Mëkim shpirtëror novelë 2005 Liri
  • shtypshkronjën, as barutin, as busullën. Në romanin e tij Nova Atlantis Atlantida e re Bekoni sjell mrekullitë e një qytetërimi tekniko - shkencor që do të vijë
  • Merjemja Ardhja e Dytë e Jezusit Krishtlindja Mrekullitë e Jezusit Ngjitja e Jezusit në qiell Shkrimet - një platformë për leximin dhe studimin e Biblës shqip